Vækst gennem bæredygtig omstilling i hele værdikæder

Bæredygtighed rykker

Forbrugere ønsker i stigende grad gennemsigtighed, sporbarhed, håndværk og en troværdig fortælling i deres mad. Og de efterlyser rene fødevarer i deres oprindelige form, ligesom social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed står højt på ønskelisten. Et spisested har derfor al mulig grund til at sætte bæredygtighed, økologi og lokale varer på menuen - både for samfundets og forretningens skyld.

Kom og vær med
Har du og dit spisested også et ønske om:

  • At gå i en mere bæredygtig retning?
  • At få flere lokale og økologiske varer på menukortet uden merudgifter?
  • Et tættere samarbejde med dine leverandører og viden om deres varer?

Så er dette projekt noget for dig.

Det får du

  • Hjælp til at sætte fokus på en bæredygtig forretning
  • Mulighed for at styrke kendskab, dialog og samarbejde med leverandører/ producenter i spisestedets værdikæde
  • Gratis uddannelsesforløb for dine ansatte, så de er i stand til at foretage en bæredygtig omstilling med fokus på økologi og lokale varer, uden at sprænge budgettet

Tidsforløb

Projektet opstarter nye forløb i 2019 og løber til foråret 2020.

Hvem kan være med?

Små- og mellemstore måltidsproducerende virksomheder kan gratis deltage i projektet og sende sine medarbejdere på kursus, men man skal være med på at

  • Underskrive en vækstplan
  • Opgøre sin økologiprocent i begyndelsen og afslutningen af projektet
  • Udføre madspildsmålinger undervejs
  • Sende køkken- og restaurantchef samt flere ansatte på kursus
  • Have en klar plan for, hvad man vil gøre, når driften rammer, og ansatte skal på kursus

Kontakt
Har du lyst til at være med, få ovenstående uddybet eller har du spørgsmål, er du meget 
velkommen til at kontakte os. 

Læs mere om projektet
Projektleder Eva Grane 26280380