FOOD fungerer som sekretariat for Europæisk Gastronomiregion (Region Midtjylland) i samarbejde med Business Region Aarhus, Business Region MidtVest og Institut of Meals.

I 2017 fik Aarhus Kommune og Region Midt tildelt titlen som Europæisk Gastronomiregion under temaet ”Rethinking Good Food”.

Titlen blev tildelt som en anerkendelse af byens og regionens blomstrende og succesfulde madkultur, gastronomi og produktion, som bliver gentænkt og udviklet over hele regionen.

Siden 2017 er arbejdet med gastronomien i Region Midtjylland fortsat og stadig under titlen Europæisk Gastronomiregion. Gastronomiregionen byder blandt andet på et årligt event-program fyldt med begivenheder og aktiviteter, der hylder og fejrer god mad og alt det, der følger med.

Se programmet for 2021 her.

Se programmet

Har du spørgsmål til projektet? 

Hvis du har spørgsmål til projektet, er du velkommen til at tage fat i projektleder Louise Reifling. 

Projektleder, European Region of Gastronomy Louise Nørgaard Reifling 24671032