Vi står over for en forandret verden med nye udfordringer, men sammen kan spisesteder og producenter hjælpe hinanden godt videre.

Den 16. september inviterer Økologisk Landsforening, FOOD og projektet Fremtidens Madscene til en inspirerende dag med fokus på økologi. Arrangementet er målrettet fødevarevirksomheder og spisesteder. 

Programmet byder på oplæg om det økologiske spisemærke, inspiration til markedsføring og viden om, hvordan producenter og spisesteder kan hjælpe hinanden med at skubbe til den økologiske dagsorden. Det er gratis for virksomheder at deltage i arrangementet.

Tid og sted
Onsdag den 16. september kl. 10.00 - 15.00
Restaurant Gemyse i Tivoli

Dagens program
10.00 Ankomst, registrering, kaffe/te og croissant
10.15 Velkommen ved ØLF og FOOD (Fremtidens Madscene)
10.30 Mød hinanden
11.00 Det økologiske spisemærke
12.00 Frokost
13.00 Inspiration til forandring - Mette Dahlgaard, køkkenchef på Gemyse
13.30 Inspiration til forandring - Henrik Ingemand, indkøbschef i Arp-Hansen Hotel Group
14.15 Fremtidens Madscene - Vil I være med i projektet?
15.00 Tak for i dag

Tilmeld dig her

Samarbejdspartnere

Arrangementet er en del af projektet Den Kreative og Kompetente Madscene, der hjælper madbranchen efter Covid-19 krisen. Projektet er støttet af EU's Socialfond.  

  • EU's Socialfond