Den 26. oktober inviterer vi i Food Organisation of Denmark sammen med Økologisk Landsforening til inspirationsarrangement om økologi og Det Økologiske Spisemærke.

Arrangementet foregår i Aarhus og er henvendt til spisesteder og producenter. Det er gratis for virksomheder at deltage.

Programmet for dagen byder på oplæg om det økologiske spisemærke, inspiration til markedsføring og viden om, hvordan producenter og spisesteder kan hjælpe hinanden med at skubbe til den økologiske dagsorden.  i arrangementet.

Tid og sted

Mandag den 26. oktober kl. 11.00 - 15.00
Ecopark, Aarhus Nord 

Dagens program

10.45 Ankomst, registrering, kaffe/te og let morgenmad
11.00 Velkommen ved ØLF og FOOD
11.15 Mød hinanden
11.30 Inspirationsoplæg: Rune Lund Sørensen, ejer af og køkkenchef på Restaurant Hærværk
12.00 Frokost
13.00 Det Økologiske Spisemærke, Rikke Thorøe Grønning, Økologisk Landsforening
14.00 Inspirationsoplæg: Ninna Bundgaard Christensen, ass. køkkenchef hos Comwell Kolding
14.30 Fremtidens Madscene: Vil I være med i projektet?
14.45 Networking
15.00 Tak for i dag 

Tilmeld dig her
Hent invitation og program PDF-dokument

Samarbejdspartnere
Arrangementet er en del af projektet Den Kreative og Kompetente Madscene, der hjælper madbranchen efter Covid-19 krisen. Projektet er støttet af EU's Socialfond.  

  • EU's Socialfond