Copenhagen Beer Week er et unikt initiativ, hvor mere end 35 bryggerier fra hele Danmark er gået sammen om at sætte fokus på dansk øl og på bryggerkulturen i Danmark. Festivalen afholdes for første gang den 2.-9. maj 2020.

Copenhagen Beer Week hylder det danske øl som den fantastiske, velsmagende og mangfoldige drik, den er. Samtidig er ambitionen at sætte fokus på samspillet mellem øl og mad, for selvom antallet af bryggerier vokser, så er øllen stadig kun lige ved at finde vej tilbage til middagsbordet

Festivalens program er delt i to. Det åbne program foregår på museer, gallerier, laboratorier og en række andre institutioner rundt omkring i byen.

Festivalen kulminerer den den 8. og 9. maj, hvor Copenhagen Beer Week indtager Israels Plads midt i København. Her vil en lang række bryggerier præsentere og sælge deres produkter til nysgerrige og tørstige gæster, der også kan se frem til et varieret udvalg af lækker mad samt et underholdende scene-program med plads til både musik, samtaler, debatter og meget mere.

Besøg hjemmesiden

Vil du vide mere om Copenhagen Beer Week?

Så er du velkommen til at kontakte projektleder for festivalen, Christian Thomsen. 

Projekleder Christian Thomsen 20861380