Copenhagen Cooking & Food Festival er en årligt tilbagevendende madfestival i København. Over ti dage i slutningen af august samles kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk til en fejring af hovedstadens gastro-scene.

Programmet byder på både danske og internationale talenter. I det åbne program byder byens restauranter, kokke og kulturinstitutioner ind med særlige spiseoplevelser. På Israels Plads midt i København ligger Festivalpladsen, hvor festival præsenterer et varieret program med alt fra skæve spiseoplevelser til talks, workshops og skuekøkkener. 

Festivalen består også af en branchedel med symposier og konferencer. Her samles branchen til vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking & Food Festival.

Besøg hjemmesiden

VIL DU VIDE MERE OM COPENHAGEN COOKING & FOOD FESTIVAL?

Så er du velkommen til at kontakte festivaldirektør, Stine Lolk. 

Festivaldirektør, Copenhagen Cooking & Food Festival Stine Lolk 53882803

Få et indblik i festivalen