COPENHAGEN COOKING HYLDER HOVEDSTADENS MADSCENE

Copenhagen Cooking er en årligt tilbagevendende madfestival i København. Over ti dage i slutningen af august samles kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk til en fejring af hovedstadens gastro-scene.

Programmet byder på både danske og internationale talenter. I det åbne program byder byens restauranter, kokke og kulturinstitutioner ind med særlige spiseoplevelser. Og midt på Flæsketorvet i Den Hvide Kødby midt ligger Festivalpladsen, her præsenterer festivalen et varieret program med alt fra skæve spiseoplevelser til talks, workshops og skuekøkkener. 

Festivalen består også af en branchedel med symposier og konferencer.
Her samles branchen til vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.

Besøg Copenhagen Cookings hjemmeside

KONTAKT COPENHAGEN COOKING 

Har du spørgsmål om Copenhagen Cooking, eller er du nysgerrig på, hvordan du bliver en del af programmet, så kontakt festivalchef, Katja Seerup Clausen.

Festivalchef, Copenhagen Cooking Katja Seerup Clausen 28714131