Food Festival: Velkommen til den største madoplevelse i hele Norden 

Food Festival er Danmarks største madfestival. Festivalen finder sted på Tangkrogen i Aarhus den første weekend i september hvert år.

Over tre dage samles 30.000 gæster til inspiration, læring og madoplevelser i særklasse. Den 50.000 kvm. store festivalplads er inddelt i områder, så publikum nemt kan finde vej til de mange fristende oplevelser.

I festivalområderne møder man passionerede madhåndværkere og inspirerende aktiviteter. I de tre eventtelte møder man virksomheder og fødevareproducenter, der brænder for den gode smag, den spændende fortælling – og for at forkæle dig med lidt lækkert. 

Derudover danner Food Festival ramme om en række store begivenheder; Årets Cocktail, DM i Grill og Hotdog DM.

250 virksomheder, foreningen og Festivalen er et 50.000 m2 stort område venter bare på, at du går på opdagelse i spændende smagsindtryk, lærer nye teknikker, nørder madviden, spotter nye produkter, møder engagerede fagfolk – og selvfølgelig får noget lækkert at spise.

Fredag formiddag er der et program målrettet branchen med oplæg, netværksarrangementer og muligheden for at møde fremtidens fødevareproducenter på pladsen.

Besøg Food Festivals hjemmeside

KONTAKT FOOD FESTIVAL

Vil du vide mere om Food Festival, eller vil du være en del af programmet, så kontakt direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival, Anna Lund.

Direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival Anna Lund 31339354