Grønne nyheder fra egen andedam

Grønne nyheder fra egen andedam

2023 tegner til at blive et godt og travlt år her i Food Organisation of Denmark. Vi skal nemlig lave en række nye projekter, der fokuserer på den grønne omstilling af vores madsystem.

Sammen med gode samarbejdspartnere skal vi i løbet af året lave: 
 
PLANTELØFTET hvor 1000 madprofessionelle fra de 5 regioner skal deltage i masterclasses med økologiske danske planter i sæson. 

ØKOPOWER-udstilling med fysiske videns-stop om økologi og bæredygtighed til gæsterne på #FoodFestival

OKSE GÅR GRØNT skal rulles ud på Food Festival, Copenhagen Cooking og Madens Folkemøde, hvor gæsterne skal lære om og smage på, hvordan oksekød anvendt i små mængder og af bedste kvalitet kan få skønne grønne måltider til at glide ned.

KÅL & KO - et helt område på Food Festival, hvor børn og deres forældre kan være med til workshops om mejeri og velsmag i det grønne køkken.

GRØNTSAGSFESTIVALEN - en festival i festivalerne, hvor gæsterne på MadensFolkemøde, Food Festival og Copenhagen Cooking får inspiration og tips til at spise mere dansk frugt, grønt, bær, urt og svamp i sæson. 

KARTOFFELKRAMMET der skal få kartoflen tilbage på tallerken hos den unge målgruppe. 
 
Tak til Fonden for Økologisk Landbrug, Kvægafgiftsfonden, Mælkeafgiftsfonden, Fonden for Frugt- og Gartneriprodukter og Kartoffelafgiftsfonden. Vi glæder os til samarbejdet. 
 
Har du en god idé til et grønt projekt? Så send en mail til vores grønne chef, Trine Krebs, på trine@thefoodproject.dk