Kom og vær med, når vi sætter inspiration, håndværk og tekniker på menuen! Nu kan du søge om deltagelse i Fonden Dansk Gastronomis Masterclasses.  

Traditionen tro byder det nye år på yderligere to Masterclasses i efteråret, én i København og én i Aarhus, og er du i gang med en kokkeuddannelse, eller på anden måde engageret i madhåndværk, så har du nu mulighed for at sikre dig en plads på holdet. Formålet med dagene er at komme tættere på hinanden og det gode håndværk der er bag ethvert godt måltid.  

Til vores masterclass vil tre dygtige kokke undervise dagens deltagere i en række klassiske retter og dertilhørende klassisk håndværk, såsom paté en croute og Beef Wellington.  

25 eksklusive pladser 
Hver masterclass består af en gruppe af unge ambitiøse kokke under 30 år og der er rift om pladserne. Er det noget for dig eller nogen du kender? Så udfyld ansøgningen her. 

OBS: Bemærk at man skal være under 30 år for at være med, kokkeelever har forrang for deltagelse. 

Hvornår?

  • Mandag 16. september (København)
  • Mandag 23. september (Aarhus)

Hvordan?
Ønsker du at deltage i årets masterclasses, så skal du blot udfylde tilmeldingsformularen herunder. Vi gennemgår alle ansøgninger for at finde de bedste kandidater og derfor beder vi dig om at oploade opskriften på en klassisk ret, som du selv har valgt at arbejde med - samt et par billeder af retten, så vi kan få et velsmagende indblik i lige netop din måde at arbejde med råvarer og opskrifter på. 

Tilmeldingen til årets masterclasses er ÅBEN indtil 15. juni.

Tilmelding