Bliv en del af Morgendagens Madtalenter

Drømmer du om at skabe dit eget madkoncept? Morgendagens Madtalenter hjælper dig med netværk, sparring og platforme til at gøre din idé til virkelighed.

Morgendagens Madtalenter er for dig:

  • Der er omkring 20-30 år - din alder er ikke afgørende.
  • Som har færdiggjort en gastronomisk erhvervsuddannelse
  • Som ønsker at blive en del af et gratis netværk med andre unge madiværksættere, der går med nogle af de samme tanker og overvejelser som dig.

Lyder det, som noget for dig? Så læs mere om, hvordan du tilmelder dig det første forløb af Morgendagens Madtalenter, der starter i begyndelsen af 2025.

Hvad kan du forvente som deltager?

Gratis Deltagelse

Alle aktiviteter og arrangementer i Morgendagens Madtalenter er gratis at deltage i – vi går ikke ned på hverken mad eller snacks!

Et netværk af ligesindede

Bliv en del af et netværk af unge madiværksættere, der deler dine passioner og drømme. Du får mulighed for at netværke med madprofessionelle fra hele Danmark.

Sparring fra branchens bedste

Mød inspirerende branchefolk, der deler deres erfaringer og giver dig praktisk sparring til at udvikle dit eget madkoncept.

Faciliteter til dit koncept

Prøv dit eget madkoncept af under Copenhagen Cooking og Food Festival i Aarhus – helt gratis! Vi stiller faciliteterne til rådighed.

Transportstøtte

Skal du rejse længere end 30 km, betaler vi din transport til og fra arrangementerne.

Hvem kan deltage i Morgendagens Madtalenter?

Morgendagens Madtalenter

Hvis du er mellem 20 og 30 år, har færdiggjort din uddannelse og har en madiværksætter i maven, er det lige dig, vi leder efter!

Vi stiller ingen krav til, hvilken uddannelse du har taget, hvor i landet du kommer fra eller hvilken type madkoncept du har i tankerne. Vi vil gerne samle et diverst hold af madtalenter på tværs af alder, landsdel og branche. Om du er gartner, tjener, kok eller noget helt fjerde spiller ingen rolle. Så længe du er klar til at stille sparre med de øvrige deltagere på holdet.

Hvor foregår arrangementerne?

En stor del af vores arrangementer og netværksmøder foregår på Hotel- og Restaurantskolen i København. Skal du rejse længere end 30 km, hjælper vi med at betale din transport. Og så sørger vi selvfølgelig også for fuld forplejning i løbet af dagen og aftenen - vi går ikke ned på hverken mad eller snacks!

Og fik vi sagt, at det er GRATIS at deltage?

Tilmeld dig Morgendagens Madtalenter her

Gode grunde til at være med

Der findes mange gode grunde til, at du skal melde dig til at blive en del af Morgendagens Madtalenter:

  • Det er gratis at deltage i alle aktiviteter.
  • Du bliver en del af et netværk, hvor du møder ligesindede fra hele Danmark, der også brænder for madiværksætteri
  • Alle madprofessionelle fra hele landet kan deltage. Og har du mere end 30 km til mødestedet, betaler vi din transport
  • Du får sparring fra masser af spændende brancheprofiler, der fortæller om, hvordan de startede og giver alle deres erfaringer videre til dig
  • Vi sørger for al forplejning til arrangementer og netværksmøder - vi går ikke ned på snacks og mad!
  • Du får mulighed for at fortælle om dine egne idéer og stille alle de spørgsmål du ligger inde med
  • Vi stiller faciliteter til rådighed på sommerens madfestivalen, hvor du kan prøve dit eget koncept af helt gratis

Hvis det ikke var nok til at overbevise dig eller du stadig har spørgsmål til netværket i Morgendagens Madtalenter, kan du altid kontakte os på: idamaria@thefoodproject.dk eller Køkkentelefonen: 71 99 07 17.

 

Det kan du opleve i Morgendagens Madtalenter

Workshops

Der afholdes to workshops i 2025 i København. Den første er mandag den 17. marts med fokus på fagligt indhold i netværket og den anden er mandag den 28. april, der handler om sparring på koncepter til Book & Cook

Netværksarrangementer

Her møder du en række forskellige branchefolk, der deler deres erfaringer med dig. Du fortæller om, hvad der gik godt, og hvad man i hvert fald ikke skal gøre. Vi inviterer også eksperter i virksomheder og økonomi forbi, der kan fortælle meget mere om, hvordan man driver en virksomhed. Datoerne offentliggøres løbende, men sæt allerede kryds i kalenderen for 2025 i maj, juni, oktober og november.

Book & Cook (pop-up koncepter)

Til Book & Cook kan du under festivalerne Copenhagen Cooking i København og Food Festival i Aarhus prøve dit madkoncept af - helt kvit og frit. Vi stiller faciliteterne til rådighed, og så står du selv for alt det andet, som du har lært gennem netværksarrangementerne. Restaurationskoncepterne afvikles den 15. - 24. august til Copenhagen Cooking og den 5. - 7. september til Food Festival i Århus

Brug køkkentelefonen

Køkkentelefonen er en støttelinje, der året rundt tilbyder rådgivning og sparring fra Morgendagens Madtalenters sekretariat. Formålet med telefonen er at sikre, at du som deltager, får den støtte du har brug for mellem vores aktiviteter. Telefontider: Mandag - Torsdag, 10.00- 16.00 Tlf. nr.: 71 99 07 17