Laver du mad i et professionelt køkken? Lær mere og stil spørgsmål om kvæg og oksekød
Kvæg og oksekød vækker følelser, stiller spørgsmål og kræver svar. Hvad er et godt oksekød – for naturen, for klimaet og for måltidet? I Okse på dagsordenen undersøger vi, hvor og hvordan kvæget kan spille en rolle i fremtidens fødevaresystem. Det gør vi i selskab med kokke, køkkenledere, landmænd, forskere og beslutningstagere – og dig.
Okse på dagsordenen byder i 2025 alle madprofessionelle til 3 webinarer, hvor du kan få viden om kvæg og oksekød og stille spørgsmål til eksperter.
Hvert webinar varer 1 time og sendes fra 13.00-14.00. Du kan være med online og stille spørgsmål. Webinaret bliver også optaget og du kan gense det på YouTube og Metodik & Smag. Moderator på alle webinarer er Trine Krebs, som er husholdningslærerinde og grøn chef i Food Organisation of Denmark.
Tilmed dig her!