Velkommen til Plantetopmøde 

Fremtidens mad indeholder flere bælgfrugter og planter. Derfor samler Plantetopmødet et udvalg af landets bedste avlere og professionelle køkkener fra hele landet til en dag i planternes tegn. Det foregår 31. oktober 2022 på Aarhus TECH i Aarhus. 

Ambitionen med Plantetopmødet er at samle de professionelle køkkener og de danske avlere for at skabe nye samarbejder, videndeling og inspiration.

Programmet består af oplæg, workshops, og netværk med fokus på forretning, plantekvalitet, samarbejde, logistik, udbud, pris, bæredygtighed, velsmag og friskhed.

Derudover vil en række af landets bedste avlere udstille deres produkter, så du kan se og smage et stort udvalg af de råvarer, der produceres på de danske marker, og du kan møde producenterne bag.  

Arrangementet er for avlere og folk, der arbejder i professionelle køkkener.

Dato

31. oktober 2022
Klokken 09.30-17.00

Sted

Aarhus TECH
Dollerupvej 4
8200 Aarhus N.

Tilmelding

Plantetopmødet er for særligt inviterede. Vil du gerne med? Så kontakt grøn chef i Food Organisation of Denmark, Trine Krebs, på tlf. 26 71 32 54 eller på mail: trine@thefoodproject.dk

Arrangementet er støttet af Produktions-afgiftsfonden for Frugt og Gartneriprodukter og Promilleafgiftsfonden for Landbrug.

Samarbejdspartnere