Planteriget på Food Festival

5.-7. september 2025 · Food Festival · Tangkrogen i Aarhus

Planteriget er et nyt festivalområde på Food Festival, der er blevet til på Turbo Plants initiativ. Planteriget gæsterne mulighed for at møde en ny generation af skånsomt forarbejdede produkter, der gør det nemt og lækkert at skrue op for planteproteiner og smagen af grønt. Foto: Alec Andreev
Se omtale i Jyllands-Posten

Se alle aktører i Planteriget

Plantescenen på Food Festival

5.-7. september 2025 · Food Festival · Tangkrogen i Aarhus

Weekenden igennem byder plantescenen på showkøkken med kokke og producenter, der viser, hvordan man nemt og lækkert kan skrue op for planteproteinerne, paneldebatter med fødevarebranchens vigtigste aktører, samt spændende oplæg, der fra forskellige vinkler belyser plantedagsordenen. Foto: Clara Brøgger Poulsen

Se hele programmet for Plantescenen

Matchmaking mellem kantinekæder og plantefokuserede producenter

5. september 2025 · Food Festival · Tangkrogen i Aarhus

Ti større offentlige og private kantinekæder mødes med en række håndplukkede leverandører, der kan hjælpe dem med at nedbringe det animalske forbrug ved hjælp af nye produkter, der er udviklet specielt til at gøre det nemmere at servere grønnere måltider.
NB. Lukket arrangement · Se omtale i Fødevarefokus

 

 

 

2025: Afholdte aktiviteter

Bælgdag på Dallerupgård

17. juni 2015 · Dallerupgård · Horsens

Bælgdagen er viden og inspiration til dig, der arbejder professionelt med fødevarer i storkøkken, foodservice eller fødevareproduktion.

Mød visionære igangsættere og kreative madhåndværkere, der deler ud af viden, erfaring og smagsprøver, der giver dig inspiration og viser vej i de mange muligheder for at bruge bælgfrugter på nye, spændende måder.

 

PI EXPO – Plant Ingredients Expo

10. april 2025 · Industriens Hus · København

Mød de mest innovative ingrediensleverandører på Danmarks nye nichemesse for planteingredienser.

 

 

26. feb. 2025 Plantebaseret Udviklingsnetværk – Besøg hos Teknologisk Institut Aarhus

En spændende intro til Instituttets mange produktions- og testfaciliteter til fødevarer plus indsigt metoder til begrænsning af risiko ifm. produktudvikling.

Plantebaseret Udviklingsnetværk er stiftet for at gøre det nemmere for dig at udvikle nye, plantebaserede fødevarer af høj kvalitet. Det er gratis at deltage og netværket er åbent for alle i fødevarebranchen med interesse for plantebaserede og planterige produkter.

25. feb. 2025: Matchmaking – udviklingsdag hos Schulstad

Schulstad havde samlet sinde produktudviklere fra de baltiske lande i testbageriet i Avedøre.
Her stod håndplukkede Turbo Plant-virksomheder klar med spændende ingredienser, som der blev eksperimenteret med til den store guldmedalje.

 

18. feb. 2025: Matchmaking – udviklingsdag med Salling Group

Salling Groups chef for instore-bagerier og kategorichefen for brød og kager deltog i en spændende formiddag i Timm Vladimirs Køkken, hvor vi dykkede ned i mulighederne for at lave brød og kager med lidt stærkere profil på smag, sundhed og bæredygtighed ved hjælp af bælgfrugter, fermentering, maskmel og recycled rasp.