Velliv Foreningen støtter ny undersøgelse og sætter Mental Trivsel på Menuen

Et bredt samarbejde mellem brancheorganisationen HORESTA, konsultentfirmaet Norion og Food Organisation of Denmark skal, i foråret, sætte fokus på hvordan man skaber et sundere og mere støttende arbejdsmiljø på tværs af restaurationsbranchen.

Via interviews og en bred BHW-undersøgelse (Better Hospitality Workplace - et værktøj, udviklet af HORESTA) inviteres danske restauranter til at deltage i en ny undersøgelse, der har til formål at fremhæve de metoder og initiativer, som er med til at øge den generelle arbejdsglæde og mentale trivsel i en branche,
der er kendt for et hastigt tempo og høje ambitioner. 

Den omfattende undersøgelse med titlen Mental Trivsel på Menuen er støttet og muliggjort af Velliv Foreningen

Undersøgelsens resultater forventes præsenteret ved en faglig konference under Madens Folkemøde 2024 og siden her opdateres løbende med relevant information og materiale. 

Herunder finder du kontaktoplysninger samt pressemeddelelse. 

Kommunikationskonsulent hos Food Organisation of Denmark Agnete Malene Boye 31393264
Seniorkonsulent og antropolog hos Norion Consult Julie Granhøj 28563880
Kommunikationsrådgiver hos HORESTA Simon Sund Hall 25704890
Mental Trivsel på Menuen, 14. december 2023 PDF-dokument

Mental Trivsel på Menuen er støttet af