Morgendagens Madtalenter - et tilbud til fremtidens madglade entreprenører

Morgendagens Madtalenter er et gratis acceleratorprogram for dig, der er omkring 20 og 30 år, har en gastronomisk uddannelse og drømmer om at starte dit eget sted. Vi hjælper dig med at udvikle dine færdigheder, finde de rette kontakter og gøre din idé til virkelighed.

Med støtte fra Tuborgfondet og vejledning fra erfarne mentorer og branchefolk får du adgang til:

  • Workshops med fokus på konceptudvikling og praktiske værktøjer.
  • Netværksarrangementer, hvor du møder andre madiværksættere og får inspiration fra dem, der allerede har gjort det.
  • Muligheden for at teste dit koncept på landets største madfestivaler – helt gratis!

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau?

Deltag i vores program og få et trygt rum, hvor du kan eksperimentere, fejle og fejre dine sejre – sammen med andre unge, der brænder for mad.

For at komme med i programmet skal du som minimum deltage i to workshops.

Bliv en del af Morgendagens Madtalenter

Programmet tilbyder

  • To årlige workshops
    Få hands-on undervisning og inspiration fra respekterede folk fra branchen til workshops, med temaer såsom konceptudvikling, økonomistyring og gastronomisk kreativitet. Vi hjælper dig til at få en bedre forståelse af, hvad det kræver at drive en succesfuld madvirksomhed. Samtidig kan du afprøve dine idéer i et kontrolleret miljø og modtage løbende feedback fra erfarne kokke og brancheeksperter, der hjælper dig med at udvikle dine egne færdigheder i praksis.

  • Fire årlige netværksarrangementer
    Vi tror på, at relationer er nøglen til succes. Derfor arrangerer vi løbende netværksarrangementer, hvor du kan møde etablerede kokke, restauratører og andre madprofessionelle, der kan hjælpe dig på din rejse. Du får adgang til et stærkt netværk af mentorer og jævnaldrende, der vil støtte dig i både din personlige og professionelle udvikling gennem projektet.

  • Pop-up madkoncepter
    Som en del af programmet får du chancen, men ikke pligten til at lancere dit eget madkoncept i pop-up-restauranter på nogle af Danmarks største madfestivaler, herunder Copenhagen Cooking og Food Festival. Her kan du vise dit talent frem, og få direkte feedback fra publikum og branchefolk.

  • Køkkentelefonen
    En støttelinje der året rundt tilbyder rådgivning og sparring fra Morgendagens Madtalenter sekretariatet. Formålet med telefonen er at sikre, at du som deltager, får den nødvendige støtte mellem de planlagte aktiviteter.
    Har du spørgsmål til noget af det - så ring!
    Telefontider: Mandag - torsdag,  10.00- 16.00
    Tlf. nr.: 71 99 07 17

En investering i fremtiden

Morgendagens Madtalenter vil styrke talentmassen i dansk gastronomi og sikre, at nye generationer af madentreprenører har de bedste muligheder for at opbygge succesfulde karrierer i branchen. Denne unikke mulighed er kun mulig takket være støtten fra Tuborgfondet.

”Vi er glade for, at unge madtalenter nu får mulighed for at få nye værktøjer og et styrket netværk, så de kan forfølge og afprøve deres drømme i madbranchen. Unges ideer og engagement er brændstoffet i Morgendagens Madtalenter, og jeg glæder mig til at se de nye  forretningsideer, der bliver udviklet."

Pernille Brems, programansvarlig for Arbejdsmarked i Tuborgfondet

Morgendagens Madtalenter er blevet en realitet med støtte fra Tuborgfondet, som har doneret 3,8 mio. kr. til projektet.