Programmet tilbyder
To årlige workshops
Få hands-on undervisning og inspiration fra respekterede folk fra branchen til workshops, med temaer såsom konceptudvikling, økonomistyring og gastronomisk kreativitet. Vi hjælper dig til at få en bedre forståelse af, hvad det kræver at drive en succesfuld madvirksomhed. Samtidig kan du afprøve dine idéer i et kontrolleret miljø og modtage løbende feedback fra erfarne kokke og brancheeksperter, der hjælper dig med at udvikle dine egne færdigheder i praksis.
De første workshops er afholdt (flere kommer i 2026):
- Mandag 17. marts 2025 – Lær at pop-up fra A-Z
- Mandag 28. april 2025 – Speeddating hvor du kan møde stærke kræfter fra branchen og udvide dit netværk i speeddating-stil
Fire årlige netværksarrangementer
Vi tror på, at relationer er nøglen til succes. Derfor arrangerer vi løbende netværksarrangementer, hvor du kan møde etablerede kokke, restauratører og andre madprofessionelle, der kan hjælpe dig på din rejse. Du får adgang til et stærkt netværk af mentorer og jævnaldrende, der vil støtte dig i både din personlige og professionelle udvikling gennem projektet.
Vi har afholdt følgende netværksarrangementer (flere kommer i 2026):
- Mandag den 17. marts 2025: middag med dine idoler på HRS
- Søndag den 15. juni 2025: Michelin-uddelingen i Odsherred
- Søndag den 17. august: Netværksfrokost under Copenhagen Cooking
- Mandag den 8. december: Rundvisning hos Alchemist og Spora
Pop-up madkonceptet Book&Cook
Som en del af programmet får du chancen, men ikke pligten til at lancere dit eget madkoncept i pop-up-restauranter på nogle af Danmarks største madfestivaler, herunder Copenhagen Cooking og Food Festival. Her kan du vise dit talent frem, og få direkte feedback fra publikum og branchefolk.
Book&Cook i 2025 blev bl.a. afviklet i perioderne:
- 15. juni til Michelinuddelingen i Odsherred
- 15. - 24. august 2025 til Copenhagen Cooking
- 5. - 7. september 2025 til Food Festival i Aarhus
I 2026 kan du som medlem i netværket også få mulighed for at poppe op hen over året som en del af "En bid af stjernerne": En serie af events, der fejrer dansk gastronomi i København i hele 2026 i anledningen af MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries, der afholdes i Tivoli til juni.
Køkkentelefonen
En støttelinje der året rundt tilbyder rådgivning og sparring fra holdet bag Morgendagens Madtalenter. Formålet med telefonen er at sikre, at du som deltager får den nødvendige støtte mellem de planlagte aktiviteter.
Har du spørgsmål til noget af det - så ring!
Telefontider: Mandag - torsdag, 10.00- 16.00
Tlf. nr.: 71 99 07 17