Hvilken rolle skal oksekødet spille i fremtidens bæredygtige madsystem?
Nu kan du læse vores oksekøds-magasin, se filmen fra sommerens arrangementer og finde inspiration til flere grønne retter med oksekød.
Henover sensommeren inviterede vi ernæringsprofessionelle, kokke, grossister, politikere, forskere, landmænd, slagtere, indkøbere, producenter, sælgere og forbrugere til netværksdebatter, hvor vi satte okse på dagsordenen.
Okse på dagsordenen har bidraget til en nuanceret og vigtig samtale om kvægets rolle på fremtidens tallerken og det har medført en stor interesse for oksekød, som smagsgiver til det grønne køkken.
Undervejs har vi, i samarbejde med kokke som Kamilla Seidler, Dak Wichangoen, Pernille Vejrum og Martin Fromberg, udviklet 20 opskrifter med oksekød som smagsgiver.
Dyk ned i opskrifterne, se med og læs dig til nye kvæg-perspektiver.