Det kræver en masse lette anvisninger, som kan blive til hurtig velsmagende grøn mad og derfor har vi udviklet 20 opskrifter, der tager udgangspunkt i forskellige verdenskøkkener. Opskrifter, som du kan smage, når vi afholder "Okse på dagsordenen".
Vi vil skabe en samtale. Vi vil skabe opmærksomhed. Vi vil skabe viden. Vi vil skabe sikkerhed for de passionerede madsjæle, der hver dag går i køkkenet, bag disken - med muligheden for at gøre en forskel, der både gavner forretningen, velsmagen, madglæden, sundheden og bæredygtigheden.
Tilmelding
Arbejder du professionelt med mad, kød og den grønne dagsorden?
Så vil vi meget gerne have dig med til netværksarrangementet "Okse på dagsordenen".
Tilmeld dig et eller flere af sommerens tre events og giv os dit besyv på, hvordan vi sammen får flere til at spise mere grønt sammen med oksekød.
Har du spørgsmål?
KontaktTrine Krebs, grøn chef i Food Organisation of Denmark, på:
M: trine@thefoodproject.dk
T: +45 2671 3254
Okse på dagsordenen er støttet af Kvægafgiftsfonden.