Hvilken rolle skal oksekødet spille i fremtidens bæredygtige madsystem? 

Tag del i debatten og kom med til Okse på dagsordenen - et fagligt brancheevent med fokus på oksekød, som et smagfuldt bidrag til det grønne køkken. 

Henover sensommeren inviterer vi politikere, forskere, landmænd, slagtere, indkøbere, producenter, sælgere og forbrugere til netværksarrangement med smagsoplevelser, når vi inviterer Okse på dagsordenen: meninger med smag. 

Vi vil skabe samtale, opmærksomhed og viden. Og så vil vi skabe sikkerhed, inspiration og konkrete redskaber for de passionerede madsjæle, der hver dag går i køkkenet eller bag disken - med mulighed for at gøre en forskel, der både gavner forretningen, velsmagen, madglæden, sundheden og bæredygtigheden. Vi vil skabe sikkerhed for de passionerede madsjæle, der hver dag går i køkkenet, bag disken - med muligheden for at gøre en forskel, der både gavner forretningen, velsmagen, madglæden, sundheden og bæredygtigheden.

Tilmelding

Netværksdebatten Okse på dagsordenen: meninger med smag afholdes næste gang 1. september til Food Festival på Tangkrogen i Aarhus. 

Arrangementet varer fra 11.00-13.00 og undervejs serverer vi en let frokost med udgangspunkt i de 20 opskrifter, som vi har fået udviklet, så vi kan demonstrere, hvordan oksekødet kan bruges som smagsgiver på den grønne tallerken.  

Tilmeld dig her

Arbejder du professionelt med mad, kød og den grønne dagsorden?

Så vil vi meget gerne have dig med til netværksarrangementet! Tilmeld dig et eller flere af sommerens to events og giv os dit besyv på, hvordan vi sammen får flere til at spise mere grønt sammen med oksekød. 

Har du spørgsmål?

KontaktTrine Krebs, grøn chef i Food Organisation of Denmark, på: 
M: trine@thefoodproject.dk
T: +45 2671 3254

Okse på dagsordenen er støttet af Kvægafgiftsfonden.

Se højdepunkter Madens Folkemøde 2023, hvor vi satte Okse på dagsordenen

Lad oksekødet være smagsgiver til det grønne køkken

Til projektet Okse på dagsordenen: meninger med smag har Dak Wichangoen, Kamilla Seidler og Pernille Vejrum udviklet 20 sæsonaktuelle retter, hvor oksekødet spiller en lille - men afgørende rolle i de grønne hverdagsretter. 

Gå på smagsopdagelse i alle opskrifterne her