Velkommen til Planteløftet Masterclass 2023

Planteløftet er fagdage for madprofessionelle - og du kan komme med!

Omdrejningspunktet for Planteløftet er lokale økologiske planter: Det er vores mål, at du går hjem fra dit Planteløftet-arrangement fyldt med inspiration, værktøjer, netværk, indsigter og velsmag, der gør, at du inviterer flere økologiske planter ind i dit professionelle køkken. Deltagelse er gratis, hvis du arbejder i et professionelt køkken. 

Du kan vælge mellem fem forskellige Planteløft-lokationer i Danmark, og hvert sted deltage i tre forskellige masterclasses.

Du sammensætter selv dit program ved tilmelding. Se, hvem du kan opleve her.

Tilmelding

Aarhus - 16. maj

Aarhus Tech ⎮ Kl. 12.30 - 17.45

Tilmeld
Aalborg - 23. maj

Techcollege ⎮ Kl. 12.30 - 17.45

Tilmeld
Lolland - 2. juni

Engestofte Gods ⎮ Kl. 9.15 - 14.30

Tilmeld
Odense - 13. juni

Cookery Denmark ⎮ Kl. 12.30 - 17.45

Tilmeld
København - 20. juni

Hotel- og Restaurantskolen ⎮ Kl. 12.30 - 17.45

Tilmeld

Det praktiske

De fem planteløft bliver afholdt som eftermiddags-arrangementer (OBS! Arrangementet på Madens Folkemøde afholdes i tidsrummet 09.15-14.30) hvor du, som madprofessionel, ankommer ca. kl. 12.30 til Mød og Nyd-minimesse.

Her får årets økologiske planteproducenter i kategorierne korn, bælgfrugter, frugt, grønt, bær, urt, svamp, frø og kartoffel, mulighed for at demonstrere egne produkter og gæsterne mulighed for at smage, spørge og netværke. 

Derefter er der lagt op til, at hundredvis af madprofessionelle fra hele branchen kan vælge imellem forskellige masterclasses indenfor gastronomisk brug af økologiske lokale planter. Ved tilmelding vælger- og registrerer du hvilke tre masterclasses, der er mest relevante for dig, din plantedrøm og dit køkken. Det er gratis at deltage i Planteløftet Masterclass 2023. 

De fem planteløft-arrangementer slutter omkring kl. 17.45 (OBS! Madens Folkemøde kl. 14.30) med et fælles løfte om, at dagens inspiration, viden og værktøjer skal ud at leve i praksis. 

Kontakt
Projektleder Line Damgaard Thomsen
M: line@thefoodproject.dk
T: +45 7199 7452

Planteløftet er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug og projektets partnere er   

Planteloeftet Partnerrulle[10]