Forbes udråber Thy og Mors til Danmarks nye hotspot for gastronomi

I efteråret 2022 deltog det amerikanske erhvervsmagasin Forbes i en pressetur til Thy og Mors arrangeret af Food Organisation of Denmark i samarbejde med lokale aktører.

Læs mere →
Book en mark 2023: Businessdating mellem økologiske producenter og aftagere

I 2023 afholder vi tre Book en Mark-arrangementer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer.

Læs mere →
Grønne nyheder fra egen andedam

2023 tegner til at blive et godt og travlt år her i Food Organisation of Denmark. Vi skal nemlig lave en række nye projekter, der fokuserer på den grønne omstilling af vores madsystem.

Læs mere →
Trine Krebs: Danmark kan blive en førende plantenation

Med mere end 160 deltagere fra hele landet viste det netop afsluttede Plantetopmøde i Aarhus, at der er stor interesse for at arbejde med at få flere planter på de professionelle tallerkner.

Læs mere →
Copenhagen Cooking søger ny festivalchef

Madfestivalen Copenhagen Cooking søger ny festivalchef.

Læs mere →
Food Festival er en nøglebegivenhed for fødevarebranchen

Med knap 28.000 igennem billetlugen, var de fleste gæster på den nyligt afsluttede Food Festival almindelige, madinteresserede forbrugere. Men Food Festival er også en vigtig begivenhed for den professionelle del af fødevarebranchen.

Læs mere →
Food Festival: Danmarks største madevent slår dørene op for 30.000 gæster

Der venter madelskere i alle aldre en overflod af smagsoplevelser, når Food Festival går i luften 2.-4. september på Tangkrogen i Aarhus.

Læs mere →
Copenhagen Beer Week lancerer programmet til 10 dages ølfest

Copenhagen Beer Week løfter sløret for årets program og åbner for billetsalget til 10 dage med høj skum og masser af øl i hanerne.

Læs mere →