Madevents

Organisering af større madevents er en af FOODs vigtigste grundpiller. Vi ejer og arrangerer nemlig de to største og vigtigste madfestivaler herhjemme. 

Til Food Festival i Aarhus samler vi over 300 madiværksættere, landmænd, madhåndværkere og kokke på Tangkrogen i tre dage i begyndelsen af september.

Til Copenhagen Cooking & Food Festival fejrer vi i 10 dage i slutningen af august hovedstadens fantastiske madscene.

Pressearbejde

En af FOODs vigtigste opgaver er at rådgive og hjælpe internationale medier, journalister og influenter, som har interesse i at skrive historier om dansk mad og gastronomi.

Danmark og Norden står nemlig midt i en madrevolution, som forener udforskningen af den gode smag med bæredygtighed, en bevidsthed om biodiversitet og en kulturel ambition om at gentænke måden vi spise på. De historier vil vi gerne formidle til omverdenen.

Derfor assisterer FOOD årligt i omegnen af 200 journalister og influenter, som gerne vil fortælle historier fra Danmark, hvor maden spiller en central rolle.

Rådgivning

I en årrække har FOOD samarbejdet med de klogeste madhoveder i Danmark. Derfor bliver FOOD i stigende grad brugt i rådgivnings- og udviklingssammenhænge, når af madvirksomheder og forskellige dele af den offentlige sektor har brug for sparring eller styring til deres projekter. 

Du kan læse mere, om de projekter vi er involveret i.

 

Bidragsydere

Mange initiativer i den danske mad- og gastronomiverden er støttet af FOOD på den ene eller anden måde. 

Vi sætter en ære i at støtte projekter, der udvikler den danske madscene. Initiativer som bidrager til nytænkning på madfronten, og som giver udenlandske madfolk lyst til at søge inspiration i, hvordan vi gør i Danmark.

I år støtter vi blandt andet Fonden for Dansk Gastronomi, MAD Organization,  Kokkenes Kokketalent, Sol Over Gudhjem, Bocuse d'or Danmark, Fanø Østersfestival og en række andre madrelaterede inititativer.